Tuesday, September 18, 2007

KOneksi Internet Sedang Lambat

Oh kangennya ngeblog…….sudah lama saya tidak posting lantaran koneksi internet yang pas2an, masuk ke blogger suka susah sekali,

Saya juga minta maaf kesemua teman blogger yang sudah mampir keblog saya dan minta tukeran link, namun linknya belum saya pasang, saya usahakan minggu ini koneksi saya sudah bisa berjalan dengan baik……(ingin migrasi ke starone lagi neh) XL-Centrin kurang kenceng kalo pake handphone, awalnya sih tetap mau dipertahankan, tp………….bulan depan tagihan jadi 388rb/bulan, mahal dan tidak sepadan dengan kecepatannya, saya mau ganti dengan card 3G..tp apa daya sudah bolak balik ke took ternyata gak bisa dipakai tuh cardnya kynya sih converter pci to pcmcianya yang gak cocok ma mobo saya…..(perlu dikertahui mobo biostar kebanyakan gak cocok) minggu ini saya akan apply ke starone…doakan saya..hehehehehe


1 Comment:

Abid's Adsense Treasure Website Package said...

===>> http://www.abid.in

Here's your chance to make $40,000 per month with
Adsense by being lazy.....


Wanna Find out How I, By Being a Lazy Ass Make $40,000/Month
(Yep, that's 40,000 USD) Every Month Like Clockwise From My Web.site.


===>> http://www.abid.in

The Website Is.

* Highly Optimized
* Content Rich
* Profit Pulling
* Fully Automated

Here's What You Get:

A Huge Money Making Website
Integrated with Adsense ads,
dynamic feeds and over a thousand content pages.


My Free Traffic Report
Methods I use to get a lot of traffic, almost instantly.

Free Email Tips
You will get some EXTRA tips on promoting your new website by email.

Setup and Hosting Help
Even though you get full easy to follow setup instructions.
If you still have trouble you can contact us
we will set up and host your website for you.


===>> http://www.abid.in

As an special offer, I am offering my complete Adsense Treasure System A fully automated website which makes you money while you sleep.

Finally a tool for you to make some serious money.

Get Your Copy Now... Click here

===>> http://www.abid.in

Ready Made Website






Shah Rukh Khan

Bollywood

ShahRukhKhan



India's Online Shopping Mall

Online Shopping Mall

Buy Online


Link Directory
The Most Responsive FREE Safelist
Make Money Online
Master Resell Rights eBooks
Bollywood Sargam