Thursday, June 14, 2007

Save As PDF buat Office 2003 pluggin

Kadang binun yah kalo disuruh buat pdf..pake apa coba, softaware yang beredar dipasaran adanya cuma adobe reader kebanyakan, itu cuma bisa baca pdf aja, tp untuk membuat kita harus punya acrobat..wah males aja kalo kita udah pake adobe reader 8 , dan acrobatnya baru versi 6 atau 7, Nah ada program namanya CIB pdf Plug-in for Microsoft Word 1.3.20 5.3.160

CIB pdf Plug-in for Microsoft Word merupakan Plug-in gratis untuk membuat dokumen PDF secara langsung dari Microsoft Word tanpa harus meng-install (menggunakan) program Adobe Acrobat Profesional. Untuk menjalankannya, cukup klik icon-nya pada toolbar atau melalui menu "File | Convert with CIB pdf...".

program ini bisa dipakai untuk office 2003 ( untuk office 2007 lihat postingan saya sebelumnya )

kalo mau donlot mampir deh ke link ini
www.cib.de/english/





3 Comments:

Karsono said...

Tanks atas infonya, mau tanya ada ngak dari pfd ke word, salam kenal

Abid's Adsense Treasure Website Package said...

===>> http://www.abid.in

Here's your chance to make $40,000 per month with
Adsense by being lazy.....


Wanna Find out How I, By Being a Lazy Ass Make $40,000/Month
(Yep, that's 40,000 USD) Every Month Like Clockwise From My Web.site.


===>> http://www.abid.in

The Website Is.

* Highly Optimized
* Content Rich
* Profit Pulling
* Fully Automated

Here's What You Get:

A Huge Money Making Website
Integrated with Adsense ads,
dynamic feeds and over a thousand content pages.


My Free Traffic Report
Methods I use to get a lot of traffic, almost instantly.

Free Email Tips
You will get some EXTRA tips on promoting your new website by email.

Setup and Hosting Help
Even though you get full easy to follow setup instructions.
If you still have trouble you can contact us
we will set up and host your website for you.


===>> http://www.abid.in

As an special offer, I am offering my complete Adsense Treasure System A fully automated website which makes you money while you sleep.

Finally a tool for you to make some serious money.

Get Your Copy Now... Click here

===>> http://www.abid.in

Ready Made Website






Shah Rukh Khan

Bollywood

ShahRukhKhan



India's Online Shopping Mall

Online Shopping Mall

Buy Online


Link Directory
The Most Responsive FREE Safelist
Make Money Online
Master Resell Rights eBooks
Bollywood Sargam

BangDen said...

Maksih atas infonya...

Salam...